Services

Over ons

Content waar de passie vanaf spat? Dat is de signature van Camfactor Media Group. Wij produceren al jaren inspirerende televisieprogramma’s, commercials, bedrijfsfilms, online content, events, live registraties en radio. Onze specialiteit? Food-, travel- en non-scripted reality formats. Kookprogramma’s waar je trek van krijgt. Travel formats waardoor je op reis wil gaan. En mooie, eerlijke verhalen die je ontroeren in onze reality producties. Voor minder gaan wij niet!

Camfactor Media Group heeft de kennis, de ervaring, de mensen, de passie, het enthousiasme én de techniek in huis om van format tot eindproduct te kunnen leveren. Onze meest recente producties zijn:

Rudolph’s Bakery-De bakfiets, een 25-delige serie voor 24Kitchen waarin Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen op z’n bakfiets door Nederland fietst, op zoek naar typisch Nederlandse bakspecialiteiten en de historische verhalen die hierachter schuil gaan.

BBQSTREET, een 24Kitchen programma waarin 5 grillmasters hun passie voor rook en vuur delen maar elk hun eigen grill stijl laten zien. De lekkerste gerechten komen het hele jaar door van de bbq in BBQSTREET.

Il dolce far niente, een food/travel format waarin tv-chef Hugo Kennis een roadtrip door Toscane maakt. Tijdens deze reis ervaart en proeft hij van het ultieme ‘Il dolce far niente’ gevoel.

High level techniek

Om content te kunnen maken van hoogwaardige kwaliteit, hebben wij de beschikking over uitstekende technische faciliteiten. Ons assortiment bestaat uit sliders, diverse camera’s, drones, steadycams en jibs. Camfactor heeft ook een compleet uitgeruste televisie- en radio studio en montagefaciliteiten. Kortom, high level techniek voor het beste eindresultaat.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Services