CAMFACTOR MEDIA GROUP

VEEL GESTELDE VRAGEN

Programma idee of format inbrengen

Er komt heel veel bij kijken bij het ontwikkelen van een succesvol programma/format. Je kan bv denken aan de rechten van een format, is er al een dergelijk format op televisie geweest, sponsoring, mediawet etc.

Door onze jarenlange ervaring, expertise en ons uitgebreide netwerk kunnen wij samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn. Wanneer een format kans van slagen heeft zullen wij ook in een vroeg stadium contact opnemen met de verschillende zender om jou format te bespreken.  Neem dus gerust contact met ons op.

Programmering gidsen klopt niet

Het kan wel eens voorkomen dat de programmering anders is dan vermeld staat in de gidsen. Gidsen worden eerder gedrukt en tussentijdse wijzigingen kunnen dan helaas niet meer verwerkt worden. Voor de meeste actuele uitzend tijden kijken op het internet.

Vragen over GLXY radio

Voor vragen over GLXY radio neem dan contact op met de redactie van GLXY radio. Gegevens zijn te vinden op de website https://glxy.radio

Sponsoring BBQSTREET

Voor vragen over sponsoring – adverteren – product placement in het programma BBQSTREET neem dan contact op met de Salesafdeling van BBQSTREET. Mailen kan naar garreltschuil@camfactor.nl of redactie@bbqstreet.nl