BSPORTIF

Vanaf zondag 7 oktober 2018 start het nieuwe tv-programma BSPORTIF op RTL4 om 11.55u. Met in de eerste uitzending meervoudig wereldkampioen kickboksen.

Jeremy is een van de presentatoren van Bsportif en is geen onbekend gezicht. Zo heeft hij namelijk de rol van Mufasa gespeeld in de musical ‘The Lion King’. Hij is ook daarnaast een echte sportfreak; zo is hij presentator bij Feyenoord TV.

Stevie is de andere helft van ons presentatieteam. Stevie had vroeger niet zoveel met sport maar daar kwam na haar zwangerschap verandering in en nu is Stevie gemotiveerd om fit te zijn en blijven.

Bauke is de persoonlijke fitnesstrainer van Bsportif. Hij zal trainingen geven die thuis heel makkelijk te doen zijn en waar je lekker fit van zal worden. Zelf is Bauke ook erg sportief; hij is namelijk een fanatieke zaalvoetballer. Met andere woorden: bij Bauke ben je in goede handen. Doe je lekker mee?

Donovan is onze chef-kok en maakt de lekkerste gerechten. Hij gaat ons uitleggen hoe je gezond kan eten en hoe je dat makkelijk klaarmaakt na een middag sporten. Zelf heeft Donovan samengewerkt met beroemde chef Jamie Oliver. Kook je met hem mee?

BSPORTIF

Producent: Camfactor
Klant: Camfactor
Datum: 2018
Aantal uitzendingen: 8 stuks
Zender: RTL4
Presentator: Jeremy & Stevie

  • Share: