BBQSTREET WINTER SEASON 2

Als je dacht dat buiten koken alleen iets is voor de zomer, dan heb je het helemaal mis! Tijdens de winter denken de meeste mensen aan zuurkool en rookworst. Wij ook maar dan van de barbecue. Vanaf maandag 27 december 2021 is BBQSTREET WINTER elke dag om 17.30u te zien op 24Kitchen.

 Stap in de wereld van de winterbarbecue
In het prachtige nieuwe winter decor steken de BBQSTREET vuur vedetten de barbecues, vuurkorven en lichtjes aan. Nu alleen nog een jas aan, een muts op en genieten in de frisse buitenlucht. De grillmasters geven ook in de winter hun geheimen prijs. Van traditionele BBQ-recepten zoals kalkoen, heerlijke tarte tatin van rode biet en Bacon wrapped ossenhaas met peper-paddenstoelensaus. Na het zien van BBQSTREET Winter wil je direct gaan barbecuen. Het hele jaar door.

Grootste (inter)nationale grillmasters
Wederom zijn Nederlands beste grillmasters Jord Althuizen, Ralph de Kok, Roel Westra en Harm-Jan Bloem opgetrommeld voor deze watertandende vuursessies! Maar ook de bekendste Belgische BBQ-held en wereldkampioen BBQ Peter de Clercq zal zijn entree maken in het programma. Peter’s geheime ingrediënt is passie. Passie voor het vuur en passie voor de producten. Elke chef heeft zijn eigen signature en komt meer heerlijke winterse recepten. Er is dus voor ieder wat wils!

BBQSTREET WINTER SEASON 2

Producent: Camfactor
Klant:
Datum: December 2021
Aantal uitzendingen: 20 stuks
Zender: 24Kitchen
Presentatoren: Ralph de Kok, Jord Althuizen, Roel Westra, Peter de Clercq & Harm Jan Bloem

  • Share: