Over MKBTV

Als MKB’er weet jij natuurlijk het beste wat jij je klanten te bieden hebt. Maar veel van je potentiële klanten weten dat nog niet! Want communicatie anno nu is best lastig. En je kunt gewoon niet overal verstand van hebben. Toch?! Wat denk je ervan om je sales en marketing uit te besteden aan professionals?<

Daarom zijn wij van MKBTV er! De nieuwe reclame- ,communicatie- en sales partner voor het midden- en kleinbedrijf, opgericht door een team van MKB ondernemers en ervaren specialisten. Samen met ons team maken we wérk van jouw marketing- en sales budget.

Daarnaast is het voor ondernemers, directieleden en andere professionals belangrijk om zichzelf goed te profileren. Dit kan perfect door het vertellen van een goed verhaal over wie je bent, waar je voor staat en wat jouw visie is op de markt. En vandaag de dag is het bijna noodzakelijk dit niet meer alleen in tekst te doen, maar in video. Een video die ook nog eens goed bekeken wordt en converteert. Dit doen we o.a. Met de MKBTV talkshow, 1-op-1 interviews, ondersteunende commercials en video’s van TV-kwaliteit tegen een MKB-prijs. Maar ook met slimme doeltreffende (social) media campagnes, een 24/7 helpdesk en elke maand een dedicated sales team bestaande uit telesales, accountmanagers en sales advies op maat.

Wij realiseren verbluffende resultaten waar je concurrent jaloers van wordt. En waarmee jij klanten gegarandeerd bereikt én binnenhaalt. En dat alles tegen de laagste prijs van Nederland. Een prijs waarvan je tot vandaag alleen kon dromen: vanaf €799,- per maand.* Resultaat dat eindelijk méér oplevert en minder kost.

MKBTV maakt je beroemd in jóuw wereld. King of your town. En als je dat wil ook ver daarbuiten. Wij begrijpen: opvallen is leuk. Maar meer omzet is wat uiteindelijk telt.

MKBTV: Eén abonnement voor al je zakelijke vragen.

Pakket 1

brons
€799,-- per maand

Pakket 2

zilver
€1400,-- per maand