Aflevering 1

Catherine Keyl

In De Grote Beïnvloedingshow gaat Niels in gesprek met markante Nederlanders over beïnvloeden én be-invloed worden. In elke aflevering onderlegt hij zijn gasten daarnaast aan een mindblowing mind-experiment. Vandaag in de 1e uitzending Catherine Keyl

Aflevering 2

Jan van Halst

In De Grote Beïnvloedingshow gaat Niels in gesprek met markante Nederlanders over beïnvloeden én be-invloed worden. In elke aflevering onderlegt hij zijn gasten daarnaast aan een mindblowing mind-experiment. In aflevering 2 is Jan van Halst te gast.

Aflevering 3

Talitha Muusse

In De Grote Beïnvloedingshow gaat Niels in gesprek met markante Nederlanders over beïnvloeden én be-invloed worden. In elke aflevering onderlegt hij zijn gasten daarnaast aan een mindblowing mind-experiment. In aflevering 3 is Talitha Muusse te gast.

Aflevering 4

Bastiaan van Schaik

In De Grote Beïnvloedingshow gaat Niels in gesprek met markante Nederlanders over beïnvloeden én be-invloed worden. In elke aflevering onderlegt hij zijn gasten daarnaast aan een mindblowing mind-experiment. In aflevering 4 is Bastiaan van Schaik te gast.

Aflevering 5

Yves Gijrath

In De Grote Beïnvloedingshow gaat Niels in gesprek met markante Nederlanders over beïnvloeden én be-invloed worden. In elke aflevering onderlegt hij zijn gasten daarnaast aan een mindblowing mind-experiment. In aflevering 5 is Yves Gijrath te gast.

Aflevering 6

Jan Driessen

In De Grote Beïnvloedingshow gaat Niels in gesprek met markante Nederlanders over beïnvloeden én be-invloed worden. In elke aflevering onderlegt hij zijn gasten daarnaast aan een mindblowing mind-experiment. In aflevering 6 is Jan Driessen te gast.

Aflevering 7

Marc de Hond

In De Grote Beïnvloedingshow gaat Niels in gesprek met markante Nederlanders over beïnvloeden én be-invloed worden. In elke aflevering onderlegt hij zijn gasten daarnaast aan een mindblowing mind-experiment. In aflevering 5 is Marc de Hond te gast.